Tid för operation:/

Nu har ja äntligen fått tid för operation lite nervös är jag efter som jag aldrig tidigare har blivit sövd men de kommer säkert gå bra..

Fan och snöar gör det med tycker verkligen inte om snö:/

Nej nu ska ja gå och glo på tv.

I morgon blir de partaj längtar ska ju på maskerad ja måste fixa till kläderna ska ju nämligen vara djävulen:) hihi

Du gumman ja hoppas de går bra för dej i dag du får lova att ringa o berätta hur de gick ja går och håller tummarna för dej:) hihi


ska göra tacos i dag gott sen blir det mys kväll med älsklingen om han nu inte ska gå o kolla på bandy i dag men de vissar väl sig ja får väl sitta hemma med smulan o kolla på film:)

Ja just de 23/10 fick ja lov att gå till vetrinären och avliva en av mina katter skrållan eftersom hade fått gulsot konsterade dom hos vetrinärn levern hade slagits ut pga av att hon hade ätit ibumentin elelr hur de nu stavas.. För skrållan och smulan fick nämligen upp skäpet där medecinerna stog usch det var inte kul o behöva avliva henne hon blev bara 5 månader:/ tur i oturen att inte smulan också åt dom hade nämligen lekt med kartan o rivit upp så de hade åkt ut medeciner. En katt klara en halv men ja har inte hittat den andra halvan så skrållan åt någ upp en hel usch

ha de
 

svaret

var till gyn i dag o gjorde ul för att få veta varför ja har så ont i magen. De visade sig att ja går o ber runt på en cysta som är vatten fylld inte underligt att man går och har ont.. Ska in om två veckor och operer mej och ta bort den.. usch så nu är de två veckor kvar av smärta.. Det kändes skönt och veta vad det var iaf

Nej skriver mer sen ha de

grattis:)

tessan du vann ju:) vilken tur att ja bad dej skicka in ditt bidrag   här är hon http://www.aftonbladet.se/matvin/article3518995.ab hihih kan inte fatta att du vann:)  stort grattis iaf.

Nej nu ska ja ta o väcka andreas för ja behöver hjälp med att bera ner tvätten ja ska ju åka bort i morgon o komma hem på torsdag eller fredag ska vara på akais hela veckan o bli utred vad ja har för fel:/ hihih men vill ni något så finns ja på mobilen..

ha de

Måndag:....

JA vad ska man säga har inget speciellt och skriva ska ut med tessan o gå vid elva sen vet ja inte riktiigt vad som händer  ska väl söka jobb hade ja tänkt:)

HELGEN har väl varit så där tråkigt väder har inte gjort mycket i fredags städade jag sen kollade ja på singibe tror de stavas så och sen en film med älsko:)
 i lördags var ja hemma och gjorde inget speciellt tänkt på natten om ja skulle ringa efter en ambulans hade så ont i magen så ja trodde ja skulle dö.. men värken gick över efter ett tag.
Söndag då var ja o älsko o grattade pelle  sen gick vi hem för ja kkunde inte sitta still pga av att magvärken höll på att komma tillbaka:/ så ja gick hem o sat mej o kollade på tv och ringde till emelie o snackade lite skit med henne:)

ja just de nu har maria och roine fått en son ossian heter han:) liten sötnöt är vad det är .. ossian föddes förra måndagen klockan 08,01 och vägde 3868..

nej nu ska ja gå och väcka älsko:)

ha de


RSS 2.0