Tisdag:)

Började dagen med att cykla över till syster och satt ute där och snackade sen kom tess ut och var med och snackade:) Har även varit och bada med min syskon + josie och maria och hennes familj:) var riktigt skönt och svalka sig..
i morgon fyller tessan 23 grattis till henne:) hihi ska cykla över och fira henne i morgon:)
Nej nu ska ja sova lite tänkte ja
ha de bäst allihopa:)

Måndag

värsta känslig i dag gråter för de minsta lilla efter att ha pratat med andreas så brast de totalt..:( var tvungen och lägga på mitt i samtalet ville inte han skulle höra mig gråta. gick ut och träffade dom bästa och blev på bättre humör.. tur att man har dom som förstår mig bäst.. Vad skulle livet vara utan dom??
Har iaf pratat med älsklingen nu på kvällen så han fick förklara för mig hur de ligger till efter som ja bara fokuserade på en sak när de brast skulle ha lyssnat klart innan ja fick panik.. men men de löser sig..
Ja älskar dig andreas englund så himla mycket så de gör ont i hela mig och se och höra dig så här dålig:( Men ja vet vi klara de här för de vi har det är ÄKTA KÄRLEK!!!!

I morgon blir de badet med dom bästa:)

Nu ska ja försöka sov

De gör ont i hjärtat:(

Som rubriken säger lilla älskling de gör så himla ont i hjärtat att veta hur dålig du är:( Bara man tänker på de blir man tårögd.. utåt vill man inte vissa hur svag man är egentligen  men inne i hjärtat värker de.. känns så himla tungt allt fast ja vet att du snart är bättre:) De e tur att mamma finns och ställer upp hade aldrig klarat åkt in själv i dag då hade ja någ brytit i hop själv..
Men de e tur att man har vänner som förstår Ni är guldvärda och ni vet vilka ni är:D

RSS 2.0