..............................................................................

Är så less på allt i dag... Har sån fruktansvärt ont i  magen står inte ut en dag till ska ringe läkaren i morgon o be om en tid i morgon så ont som ja har är inget ja önskar någon..

FREDAG

Usch vad ja e less på att må som jag gör mår illa känns typ som ja håller på o få magsjukan men de vill inte bryta ut har mått illa nu i två veckor och de  e stackars älsklingen som får ta allt när mitt humör sviker man kan ju skratta åt de ja skäller om:)...
Och min mage e inte okej trodde de skulle bli bättre efter operationen men ikke då nu på sista tiden har de blivit värre med den:( Vet ej om ja ska söka hjälp elelr de måste ja men ja drar mej för de för ja e livrädd att de ska vara samma sak igen...  Nej nu har ja bara klagat men alla som har ont vet att man e inte på bra humör .

På lördag ska emelie och ante komma hit och kolla på melodifestivalen och eventullt en film:) hihi trevligt med lite sällskap.....

Måste bara säga att min älskling har blivit bättre sen han tog bort två av sin medeciner och de känns så himla underbart. Det märks så bra på han så folk som ser han eller är här på besök märker de och dom säger att han är så glad o skojig..
Förut så har han gått och satt sig i datorrummet när när de kommer folk men nu är med och de e ju kul...

ja just de min katt håller ja på att bli tokig på i går var min syster på besök efter att hon hade gått så gick ja o satt mig här vid datorn efter tag hör ja att de blir ett jävla liv i trappen låter typ som att alla jackorna i min hall åker ner och de e ju itne ovanligt för smulan brukar ju riva ner dom.
men en minut senare ringer de på min dörr och då går ja och ska öppna men då märker ja att dörren. och där står grannen på övervåningen med smulan.. då har smulan smitit ut och grannen som har hund skulle ut med sin hunden när smulan satt där i trappen så grannen fick lov att ta in sin hund och grannen berättade att hennes hund tyckte inte om katter så de var väl inte underligt att de blev ett jävla liv i trappen.
Man får hoppas att smulan lärde sig något av de här och slutar vilja rymma ut:)

Ha de bäst


RSS 2.0