Onsdag

Har bakat min första rabarber paj för i år:) Blev så sugen på de efter ha pratat med maria i dag o hon sa att hon hade bakat en:) Mamma o pappa kom upp och fikade med oss nu på kvällen trevligt med lite besök .
 I morgon ska tessan klippa klorna på mina odjur en av dom små höll på o dödade mig i dag satt klorna i halsen på mig:/ så nu ska tessan får klippa av dom en bit..

Nej nu borde ja gå o sova e bra trött men håller mig vaken ändå:)


ha de bäst...

...

Var till gävle i går och var in på citycros tror de stavs så var rätt mycket folk där men de var kul o gå o kolla där:) var in med Emelie ante min älskling och stefan sen när vi kom hem så grillade vi fem med maria och pelle kom också o grillade o drack lite:) Har inte sett min älskling skrattat så mycket han gjorde i går på länge vilket var kul o se. Synd att hans kväll slutade så tvärt när hans mamma behövde åka till sjukhuset med bröstsmärtor usch tycker synd om henne.
Anita du finns i min tankar:) Så andreas kom hem halv nio i morse för han kunde inte ta sig från tierp i natt och första bussen gick inte förens 8 i morse tur att björn var vaken så han kunde gå ditt annars hade någ han frysit bra mycket:/ 


Och min lilla farmor blir de bara värre med nu har hon rymt två gånger från sitt hem som hon bor på nu när inte kan bo hemma längre. Usch ja vill INTE bli så där gamal och dement och virrra runt så där ute.. Hela mitt hjärta värker när man tänker hur fort de går farmor och hennes demens...

Får väl också säga grattis till min kusin anna som fick en liten tjej i torsdags:)


Nej nu ska ja gå och kolla på tv:) ha de bäst....

Grillning



Var ute och grillade med älskot,Emelie o ante i går mysigt  det:)

Idag har ja städat hela lägenheten så nu e det fint igen blir rätt stökigt o ha tre busfrön  här hemma:)

Torsdag:)

Har varit ute hela dagen nästan gick med emelie och hennes mammas hundar  gick förbi min mamma också o där fick vi med oss tessan o casper också:) skönt o gå lite sen gick vi hem till andersson och lämnade deras hundar sen gick vi hem med casper o där drack vi en kopp kaffe sen gick ja o emelie o tessan gick straxs efter för hon skulle jobba:) ja o emelie gick och satte hos utanför vårat hus o snackade med ante och neo sen tittade även pelle förbi på en kopp kaffe:)  trevligt synd bara att de blåste så mycket bara och solen gick i moln typ hela tiden...

Ikväll kommer emelie o ante upp och kollar på semifinal 2  trevligt med lite besök. föresten emelie lycka till på nationela i dag:)

Ska åka med pappa i morgon och handla ska även hämta ut mina nya kläder:) 

Nej nu ska ja göra mat blir hamburgare och strips gott de:)  Funderar på att grilla hamburgarna men ja vet inte

Den här veckan har ja inte jobbat de e faktiskt rätt skönt men samtidigt tråkigt de e faktiskt rättskönt o jobba också man har ju någon och göra på dagarna:)

Andreas Englund jag älskar dej över allt annat<3

RSS 2.0