sjuk

Det här har verkligen inte min helg alltså.. blivit sjuk har fått en  grymt jobbig hosta och fått ont i halsen.
och sen har de hänt andra saker som man inte vill ska hända var tvungen o skita i min resa till åland fy vad tråkigt de känndes:(

Diva henne ska ja lämna till min mamma imorgon för ja måste ju kunna gå i skolan o inte komma hem o ha hela lägenheten uppäten. och på tisdag ska mamma åka med henne till vetrinären hon ska ju vaccineras då.. allt e ja tvungen o fixa nu när de e som de är.. tur att mamma ställer upp sen ska roine och maria ta ozzy för att ozzy och diva går inte ihop alls.. 

De är allmänt jobbigt tror inte någon riktigt förstår va ja går igenom. de alla säger få se hur länge du orkar sandra!! men HALLÅ ja kommer orka länge till men de blir inte bättre av att alla säger så där. ja tänker inte ge med än på ett ta ja älskar faktiskt han..

hur funkar vården nu förtiden egentligen?? hur fan kan man skicka hem en person med medecin men de ser man hur de gick nu e de samma vissa i dag igen!! o nu äntligen kanske ja kan få sova i natt utan att behöva ligga o hålla koll så att inte medecinerna blir uppätna på en gång.. de blir ju bara starkar för varje gång han åker in..
Men nu hoppas ja att ni inte släpper hem han förens ni har avvänt han från alal medeciner o satt in nå mindre svaga medeciner..
herregud dom borde väl kunna kolla hur många gånger han har varit in o fått åkt akut  för magpumpning o fått legat med hjärtövervakare (vet inte riktigt vad de heter)


ne nu ska ja gå o sova om ja kan för hostan:@




bild på diva

diva

de här e min vovve diva men de blir inge bra bilder på henne:) men söt e hon iaf

ONSDAG..

Trapp träningen gick bra:) i dag va ja till mamma nu på kvällen diva skulle få hälsa på mammas hund casper men de gick ju som de gick för precis när dom skulle få hälsa kom de e stor hund o sprang emot diva så ja fick ta upp henne efter som hon inte e  vaccinerad  och man vet ju aldrig va en lös hund har för sjukdomar.. så ja gick in till mamma efter tag gjorde ja nytt försök med att gå ut o ställde mej för att vänta på andreas för ja ville inte gå hem själv men andreas kom o precis när vi skulle gå kom den där hunden igen:( herregud  tänker inte gå åt de där hållet igen på kvällarna.. kanske när diva har blivit större..

 va och köpt leksaker till diva i dag:) hon tyckte dom va kul.

lisa divas" gudmor" va på besök i dag o maria och pelle..sen min syster emma kom upp ett tag men som vanligt när hon är här så ska ozzy "katten" störa upp sig..ozzty tycker om hennes fötter:)

ja just de vi var över till maria och theo så diva fick träffa theo vilket gick jätte bra.. tror dom två var lika rädda båda två:)

nej nu ska ja gå o glo lite på tv:)

DIVA...

Ja i går fick ja äntligen en hund:) andreas gav med sig.. ja fick en amstaff /schäfer /rottweiler jätte söt hon hete emma när ja hämtade henne.. o som dom flesta vet heter min syster emma så de gick ju inte så ja och maria kom på att hon kunde heta diva:) hihi Diva är 13 veckor o har inte gått i koppel förut så i går lärde hon sig någonlunda:) och efter som ja bor högst upp så tänkte ja bär henne inte så nu går hon upp för men ner får man bärar henne  hon rör sig inte en millemeter:) hihih 

pain också ozzy spydde hårtussar  nu på morgonen så kom ja o gick o gick rakt i de.. fy fan vad äckligt:(

nej nu ska ja ta och äta frulle:)

ps bilder på diva kommer:)

RSS 2.0