sjuk

Det här har verkligen inte min helg alltså.. blivit sjuk har fått en  grymt jobbig hosta och fått ont i halsen.
och sen har de hänt andra saker som man inte vill ska hända var tvungen o skita i min resa till åland fy vad tråkigt de känndes:(

Diva henne ska ja lämna till min mamma imorgon för ja måste ju kunna gå i skolan o inte komma hem o ha hela lägenheten uppäten. och på tisdag ska mamma åka med henne till vetrinären hon ska ju vaccineras då.. allt e ja tvungen o fixa nu när de e som de är.. tur att mamma ställer upp sen ska roine och maria ta ozzy för att ozzy och diva går inte ihop alls.. 

De är allmänt jobbigt tror inte någon riktigt förstår va ja går igenom. de alla säger få se hur länge du orkar sandra!! men HALLÅ ja kommer orka länge till men de blir inte bättre av att alla säger så där. ja tänker inte ge med än på ett ta ja älskar faktiskt han..

hur funkar vården nu förtiden egentligen?? hur fan kan man skicka hem en person med medecin men de ser man hur de gick nu e de samma vissa i dag igen!! o nu äntligen kanske ja kan få sova i natt utan att behöva ligga o hålla koll så att inte medecinerna blir uppätna på en gång.. de blir ju bara starkar för varje gång han åker in..
Men nu hoppas ja att ni inte släpper hem han förens ni har avvänt han från alal medeciner o satt in nå mindre svaga medeciner..
herregud dom borde väl kunna kolla hur många gånger han har varit in o fått åkt akut  för magpumpning o fått legat med hjärtövervakare (vet inte riktigt vad de heter)


ne nu ska ja gå o sova om ja kan för hostan:@




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0