Måndag =)

Har varit och handlat hem lite mat i dag i gävle:)  blev inte så dyrt handlade för 1300 men då var ja på bolaget också så nu har vi mat hemma hela månaden:) 

Imorgon blir det gotland med älsklingen och mammao pappa =) Gud var ja har längtat ska bli så skönt och komma bort lite.. sen ska de även bli kul och visa älsklingen stugan=)   

Har ätit fajitas i dag var så himla gott=)

Nej nu  ska ja  kolla lite på tv sen blir de sängen och ska kolla på film med älsklingen=)

HA DE=)

Mysdag =)

Vaknade i morse av att älsklingen väckte mig sen vid halv tio gick ja och hämtade lilleman som ja skulle vara barnvakt åt i dag:) så vi började med att ta en promenad till anita och drack lite kaffe och lilleman rev ut nästa allt hon hade i ett skåp.. sen gick vi och handlade sen var de dax  och gå hem och ge lilleman men älsklingen var så snäll och matade lilleman och sövde han:)  

sen efter att lilleman hade sovit satt han och kollade medans casper spelade super mario galaxy han satt och pratade lät nästan som han förklarade för casper hur man gjorde:)  Efter ett tag  blev han rastlös så ja och älsklingen gick in i köket med lilleman och satt oss på golvet så gick han i mellan oss och efter tag så gick han två steg helt själv utan att vi höll i han:) och ja vart jätte glad.. Berättade de sen för mia och hon blev så glad att man nästan såg ut som de kom tårar i från henne:)

Sen var ja och lilleman till lekparken och träffade maria och hennes trollungar theo och ossian:) 

 
De var min och lillemans dag i korthet=)  

Nu är man mätt i magen har ätit fisk,potatismos och kalldillsås:)  

på tisdag kväll åker ja,älsklingen,mamma och pappa till stugan och kommer hem igen på lördag kväll:) ska bli så  skönt och komma i väg några dagar och bara vara=) 

I morgon blir de stan och handla hem lite mat och lite annat:) med mamma,mia,pelle och lilleman:) 

 
Nej nu ska ja och älsklingen kolla på film=)

ANDREAS ENGLUND JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT <3


Fredag

I går var ja till valbo och kom hem med massa roligt hittade bland annat en hylla till hallen bilder kommer:) 

I dag har ja och älsklingen  hunnit städat och varit till pizzerian med pelle och lilleman och käkat:) och nu har casper kommit alltså andreas son..

I helgen blir de lungt.. 

Va skönt de är och ha tv i sovrummet nu Har ja tven i vardagsrummet helt för mig själv:) hihi 

Nu är de bara och hoppas att detta funkar:) gör de de blir ja super mega glad.. men som sagt blir de inte bra så är de bara och börja om igen

Ha de bäst:)


mysDag/gruffodag

Vilken underbar  med massa mys:)  Började dagen med att hämta ossian sen gick vi och möte mia och lilleman.;) Vi gick på promanade sen köpte vi med oss lunch från pizzerian kebabrulle.:) GOTT

Sen på kvällen var ja,Älsklingen och emma till valbo och var på mediamarket.. INförskaffade oss en till tv efter som ja har aldrig får chansen och kola på tven sen xboxet kom in i vårat hem:)  Men nu är de fixat så nu har ja en tv i vardagsrummet och Älsklingen har sin 32 i sovrummet:)  Sen käkade vi på donken så i dag har ja fruffat två gånger så nu behöver ja inte äta på flera dagar..:) hihi

I morgon blir de valbo med mamma,mia,pelle och lilleman trevlans ska kolla på en ny tv bänk och lite annat smått och gott..

Nej nu ska ja KRYPA  ner i sängen brevid älsklingen


 ha de bäst:)


RSS 2.0