:.........

vad ska man göra?? 
ja har problem men ingen vill tydligen lyssna på mig längre alla j ahar pratat med säger ja mår dåligt själv du kan ju snacka med din mamma men shit vissa sakaer kankse ja inte vill prata med henne om..
Kom på en sak i natt när ja låg o tänkte ja får lov att klona mej så ja kan vara allla till lags.. Men för den delen så är ja ju inte mer än människa o kan inte vara över allt heller..
Är så less på allt som händer runt o kring mej  så folk kan inte fatta dom säger du har ju starkt psyke du borde ju klara de här..
Men ja säger bara en sak nu är de nära att ja bryter i hop som i går när vi var o hälsade på X kan vi kalla personen för att folk inte ska ta åt sig så lät de typ på x att ja inte förstog att min älskling var sjuk.  det var skit tufft o höra så ja satt där med gråten i halsen o ville helst bara försvinna..Men men ja gör väl inte de då.. men det finns väl fler än jag som lever med en människa som är manodeprisiv eller även kallad sjukdom bipolär.och dom personer vet att de inte är lätt att leva med en sån sjuk människa ..
Men nu är ju läget så att min älskling går på mediciner och dom funkar väl så där  han har legat inlagd på psyket några gånger sen vi blev i hop men nu är de ett bra tagsen o han har mått jätte bra nu några veckor har nästan varit som en helt ny människa men så i tisdags var de som att vända på en hand han fick tok ångest spydde som en gris. sen hände de mer saker men dom vill ja inte skriva om här för de e för privat men ni som vet ni vet.. 

skriver mer senare när ja har lugnat ner mej skakar för mycket för att skriva..

hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0